Miben segíthetek?
Gyerekkori problémák kezelése

A gyermekek a tünetekkel "mesélnek" nekünk arról, ha zavar támadt egészséges fejlődésükben. Ha nehezen dolgoznak fel egy - számukra meghatározó vagy fájdalmas - eseményt; ha életkoruknak nem megfelelő elvárásokat támasztunk feléjük; ha fontos szükségleteiket vagy igényeiket nem megfelelően elégíti ki a környezetük. Ezek a helyzetek - időnként - szüleik legjobb szándékai ellenére is előfordulhatnak. Minél hamarabb fordulnak pszichológushoz ilyenkor a szülők, a zavar annál sikeresebben orvosolható, és annál könnyebben teremthetők meg a gyermek további egészséges fejlődésének feltételei.

Milyen esetekben fordulhat hozzám?

Kamaszoknak, fiatal felnőtteknek

Kamaszkorban az önmagunkról és a világról való tudás, gondolkodás és érzések megváltoznak. Olykor nehéz ezeknek határt szabni vagy éppen meg kell tanulni ezeket kifejezni, kimutatni. A pszichológiai konzultáció segít abban, hogy kibontsuk, megfogalmazzuk, és helyére tegyük a zűrzavaros érzéseket; elinduljunk a kreativitás kibontakoztatása és a harmonikus beilleszkedés felé vezető úton.

Mikor érdemes felkeresnie / felkeresned rendelésem?

Felnőtteknek

Mentális wellness

Testi és lelki egészségének megőrzéséért, hosszabb ideje fennálló stressz helyzetek kezelésére, mentális "állóképessége" javítására, a kiégés megelőzésére javaslom:

Felnőtt pszichológiai tanácsadás

Ha úgy érzi, hogy külső segítséget szeretne igénybe venni problémái megoldásához.

Eddig egyedül próbálkozott nehézségei megoldásával, de úgy érzi, hogy ez nem vezetett kellő eredményhez? Hosszabb ideje nem múlnak el a rossz érzések, nyomasztó lelki tünetek, félelmek? Ilyenkor érdemes külső szakember tanácsát kérni, aki segít a megoldás megtalálásában. Amivel hozzám fordulhat:

Buisness és life coaching

Hogyan lehet sikeresebb magánéletében és munkájában? Hogyan tudja elérni azt a munkakört vagy megszerezni azt az állást, amire már régóta vágyik? Úgy érzi, hogy vannak még kiaknázatlan képességei vagy akár fejlesztendő területei, hogy elérje mindazt, amit szeretne? A coaching üléseken ebben segítek Önnek.

A munka világában

Szervezetpszichológiai eszközök alkalmazása munkahelyi kihívásokra.